Algemene informatie

Voor mij werkt het het prettigste als ik met jou kan werken op een manier waarbij jij en ik tijd en ruimte nemen om elkaar werkelijk te ontmoeten. Zoals ik het zie ligt in de ontmoeting de mogelijkheid om te ontdekken wie je bent.

In deze beweging van ontdekken is mijn positie die van de aandachtig aanwezige, betrokken andere. Dat betekent dat je van mij steun, confrontatie  en inhoudelijke kennis mag verwachten. Altijd vanuit respect voor jou en voor jouw weg čn vanuit inzicht in het therapeutisch proces. Voor mij is de bereidheid om het contact met elkaar aan te gaan een belangrijke waarde. De methoden dienen ter ondersteuning.

Het intakegesprek

Een intake kan volgen op eigen initiatief of op verwijzing van uw (huis)arts.

In een oriënterend gesprek gaat het om:

    • Kennismaken

    • Verkennen van de hulpvraag

    • Kijken of lichaamsgerichte psychotherapie iets voor jou kan betekenen.

 Een intakegesprek is mogelijk op korte termijn (maximaal 1 week).

 

Therapietraject

Indien besloten wordt tot een therapietraject  wordt een doel gekoppeld aan jouw hulpvraag. De keuze van techniek  wordt afgestemd op jouw persoonlijke vraag. Iedere sessie duurt ± 75 minuten.

 

Waar?  

Het liefst spreek ik af in mijn eigen praktijkruimte. Indien het om gezondheidsredenen niet mogelijk is naar mijn praktijk te komen, kunnen we overleggen om bij jou thuis af te spreken.

 

Taal?

Nederlands, Duits en Engels.

 

Leeftijd?

Ik bied begeleiding/therapie aan volwassenen (vanaf 18 jaar)